2011. 06. 09.
A nyolcadikosok búcsúzó gondolatai
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):

Gondolataim a búcsú előtt

 

Mikor az iskola kapuján beléptem, bizonytalan és kíváncsi voltam, hogy milyen osztálytársaim lesznek. Ahogy teltek múltak az évek, egyre több tanárt és barátokat ismertem meg. Nagyon szerettem az iskola programjain, kirándulásain részt venni. Jó érzéssel töltött el az osztállyal kimenni a ligetbe.    


Füleki Ági 

 

Az én barátom
                                                                                                                            

Az én drága barátom Lacika lesz mindig, mert őneki mindent elmertem mondani, ami fájt és azt is, ami bántott. Nem lesz senki más olyan barát, akinek el merek majd mindent mondani, de hát ez van, nincs mit tenni. Lassan eljön az a perc, ami nagyon rossz lesz nekem és neki is. Többi osztálytársaim is nagyon fognak hiányozni, mert tényleg rájuk is számíthattam, tényleg nagyon rendes gyerekek, komolyan fognak hiányozni, nem lesz senki, akivel tudok beszélgetni, de hát ez van, nincs mit tenni. 


Botos Feri

 

Jól figyeld meg ezt!

 

Mindenkinek van egy álma, és lesz a jövőben egy útja. Mindenki egy más ajtóba nyit. Páran ugyanoda, páran meg máshová. Mindenkinek új tanárok, új gyerekek. Nem lehet tudni, hogy találkozunk-e a régi barátokkal vagy nem, de remélem, hogy igen, találkozunk.

                                                            

Búcsúzúnk az iskolától! 

 

Harmadik osztályban jöttem az iskolába, elkezdtem sírni, hát hogy lesz, mi lesz, de utána más lett a véleményem. Jöttek új gyerekek, összebarátkoztunk, és utána már szórakoztunk, viccelődtünk, néha össze is verekedtünk. Mindig olyanok voltunk, mint a testvérek. Jókat csináltunk, ez az osztály, mondhatni, olyan volt, mint egy család.  Sok jó fűződik ehhez az iskolához. De már itt a vége, sírni fogunk egymásért és elbúcsúzunk egymástól. Kimegyünk az ajtón és ránézünk az iskolára, és sírni fogunk az iskoláért és hát elmegyünk.


Mohácsi Jenő


Búcsúgondolatok

 

Nekem Klaudia fog hiányozni, meg Zsuzsi és Lacika. Klaudiát nem nagyon féltem, mert okos lány, meg tudja magát védeni és hát Zsuzsi meg vele lesz. Lacikának a bolondságai fognak hiányozni, meg egyébkén mindenki fog, mert már nagyon megszoktam, hogy együtt vagyunk. Lacika kevesebbet verekedj, meg hát a többit tudod te, de remélem, fogjuk tartani a kapcsolatot, attól független, hogy elmentek. Sziasztok!

Kállai Kati

 

 Kedves: Kati, Feri, Zsuzsi, Jenő, Ramóna, Ági, Szandi, Laci!

 

Sok jó volt veletek és sok rossz is, de jókat nevettünk. Sokszor veszekedtünk, de mindig kibékültünk. Voltak csínytevéseink. Jenő bát jó volt megviccelni, de tűrte és azután megbocsátott nekünk. Valakit szeretek, valakit nem szeretek annyira. De a legtöbbet Katival, Zsuzsival, Szandival, Ramónával, Ferivel, Lacival barátkoztam. Én mindenkit szerettem az iskolából még Jenő bácsit is. Kati, veled mindig jó volt lenni, mert mindig hülyeségeket csináltunk, de sokat verekedtünk is, de meg is védtük egymást. 5 éve vagy itt, de jó, mert találkoztál a Ferivel és stb.

 


Kedves Tanáraim!


Minden tanárt szerettem és még Éva nénit, Ili nénit és Zsuzsa nénit is.

Julika néni, Önnel is és Vilmi nénivel is jó volt.

Jenő bácsi: sokszor rosszak voltunk, de sokszor jók is, de jók voltak az órák.


Kótai Klaudia

 

Klau,

 

veled  nagyon jó volt hülyéskedni, néha összevesztük, csak egy percig.

Hiányozni fog a rosszalkodásod.  A másik iskolában ne legyél rossz,   

vigyázz magadra és  Zsuzsira és  Szandira! 

Légy jó egész életedben, szia!

Turó Ramóna


Nyolc év legszebb emléke

A nyolc év nagyon tetszett nekem. A tanárok szigorral tanítottak bennünket. Az én legjobb tanárom a két Pali bácsi, meg Julika néni és a másik Julika néni és Miklós bácsi, med Nóra néni. Kedvencem a Vilmi néni. Az egész 8 év jó volt nekem.

Kovács Szabina
 

Ballagás

Nekem nagyon tetszettek a kirándulások, de voltak velünk gondok, főleg mikor elmentünk a Balatonra és Szabinával pingpongoztunk és ő ráült az asztalra és az reccs, eltörött.                                    

Arra is emlékszem, mikor Laci rám rúgta az ajtót, pedig a Klaudiára akarta!

Remélem, sikerül beilleszkednem a másik iskolába és minden sikerülni fog.

Bárcsak a barátnőm itt lenne, sokat mesélnék neki, de már nincs itt. Kovács Nikire gondoltam.

Baleset is történt velem, amikor Laci ellökött és kificamodott a bokám.

Amikor bárányhimlős voltam, jó érzés volt a társaim rajzait nézegetni, amiket küldtek nekem. Julika néni, Jenő bácsi is aláírta, meg Vilmi néni is. Még mindig megvannak és őrzöm őket.

Szakály Alexandra

Emlékeim!!!                              

Nekem azok a jó emlékeim, hogy sokat nevetgéltünk, sokat hülyéskedtünk, de azért voltak rossz dolgok is.

De azért együtt voltunk minden körülmények között. Nyáron mindig mentünk fagyizni, gyűjtöttük a pénzt. De azért mindig fogok emlékezni, ha rosszak voltunk, akkor is.

 

Varga Zsuzsi

 

Emlékek az az iskolából! J

 

Voltak jó napok, rossz napok.

Jó nap volt, mikor voltam versenyen. Lenner Julika néni segített felkészülni. Én harmadik lettem, Jenő nem ért el sajnos dobogós helyezést, de nem baj, mert a részvétel is számit. Bordács Julika néni jó osztályfőnök volt, soha nem kiabált, ö megmondta nekünk nyugodtan, hogy ez nem jó útra vezet. Valakit érdekelt, de engem nem érdekelt először, de rájöttem, hogy igaz, ha így folytatjuk, akkor nem jó út lesz a vége!  Vilmi néni jó volt, mert szerettem és szeretett engem is ő. Ezt én köszönöm neki. Sokszor  kiállt mindenki mellett, ez jó volt benne, és hogy minket sokszor a ligetbe,  pedig volt, amikor fázott, de akkor is kivitt. Köszönöm Vilmike néni! Jenő bácsi, jók voltak az órák, jól megtartotta az órákat, én mindig értettem, hogy mit mond. Jenő bácsi jól elmagyarázta, hogy kell, meg mit kell, és ez tetszett nekem.  Miklós bácsi jól tanítja a természetet és tetszett a szigorúsága, ez nekem tetszik, ha egy tanár szigorú, mert akkor jók voltunk, de mi is rosszak voltunk és nagyon nem kiabált, ez jó. J Nóra néni, jók voltak az órák. JJ


Jönnek a barátaim:


A Ferivel kezdem, mert ö volt a legjobb barátom. Sokat veszekedtünk, sokat nevettünk, mulattunk napköziben, meg ilyesmik. Remélem, hogy nem fogunk nagyon eltávolodni egymástól, remélem, hogy fogunk még találkozni, és remélem, hogy még barátok is maradunk. Jenő, jó volt sokat ellenkezni, mert ha nem veszekedtünk annyit, akkor unalmas lett volna a tanév. Emlékszel, ugye??? Kati, téged úgy hívlak, hogy „Káté”, azért, mer nekem a legjobb barátom voltál a lányok között. Senkivel nem lehetet úgy beszélni, mint veled, és soha nem mondtad el, amit beszéltünk ketten. A titkunkat én se mondtam még el senkinek és soha nem is fogom. Szia, jó volt veled egy iskolába járni. Szia, jó légy!  Klaudia, sokszor elkattant az agyad, és le tudtalak párszor állítani, hogy ne csinálj őrültséget. Ez jó volt benned, hogy ha szóltam neked, akkor tudtad, hogy mi a helyzet. Szia, szerettelek, de remélem, hogy te is szeretsz. Szia, jó légy a másik iskolában! Szandi, sokat veszekedtünk, hiába lány vagy, de ahhoz képest veled veszekedtünk a legtöbbet, de jó volt. De azt hogy meg jegyezem neked, hogyha a másik iskolában ezt csinálod, akkor a fiúk minek fognak nézni, úgyhogy állíts magadon, vagyis a stílusodon, mert egyszer megvernek nagyon a lányok vagy a fiúk, ha olyanokat szólsz be nekik, mint nekem.  Szia, jó volt veled! Zsuzsi, veled nagyon nem is volt problémám, te jó kislány voltál, és ez benned tetszett nekem. Szia, jó légy a másik iskolában is!  Andris, sokat változtál, a magatartásod is, meg a fáradtságod is eltűnt egy kicsit. Csak így tovább!!   Most az igazgatóktól búcsúzom. Éva néni, Ilike néni, Zsuzsa néni, jövőre én már nem leszek itt. Viszontlátásra! Most én jövök: rossz gyerek voltam, sokszor hívták be a szülőket, de mindig a rosszaságom miatt, ezt bevallom. Ez van, én már csak ilyen vagyok, de megváltozom, mert ez így nem lesz jó: pl. egy munkahelyen kirúgnak. Én ilyen vagyok!  Sziasztok, Laci voltam, az a rosszcsont. Csókolom, sziasztok, jók legyetek!    


Egyébként ezt hozzáfűzöm:


                        OLYANOK VOLTUNK, MINT EGY KIS CSALÁD: MI 11-EN, GYEREKEK.


Ónodi László

Kulcsszavak: Ballagás 2011

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés